maandag 20 juni 2016

Donderdagmiddag 23 juni schijnt de zon  volgens de voorspellingen... Afbeeldingsresultaat voor waterspelletjes voor buitenWaterspelletjes en estafettes zijn gepland die dag. Zwemgerei, waterspuitjes, een handdoek, zonnepet, zonnecrème mogen die dag meegebracht worden.
Donderdag krijgen de kinderen hun proeven mee. Vrijdagmorgen halen we die terug op in klas, voor we vertrekken naar het bos.
Afbeeldingsresultaat voor tiegembos
Vrijdag 24/06 wandelen we naar Tiegembos. We nemen onze picknick mee voor 's middags, een flesje water en een tussendoortje. We zoeken nog chauffeurs om ons op te pikken aan de parking, Tiegemberg, nr.4 . Dit rond 14.30 uur. In het bos is er ook een viering om 11 uur.

Maandag, 27/06 is er oudercontact. Het uur vind je in de agenda. Die dag ledigen we  onze lessenaar. Best een extra tas of zak meegeven.

Dinsdagnamiddag, 28/06 maken we onze uitgestelde wandeling met de tweede graad.
De kinderen die jarig zijn in de vakantie worden  gevierd in klas met een spelletje en een lied.

Woensdag 29/06 poetsen we onze lessenaar. Een vod (in een plasticzak) zou handig zijn.Afbeeldingsresultaat voor poetsen cartoon

Donderdag 30/06 vieren we om 8.30  juf Martine. Er is ook een schoolafsluiter rond 11 uur voor iedereen, verzorgd door het oudercomité.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten