zaterdag 16 april 2016

Toonmoment ... is altijd een belevenis. Vol verwondering kijken kinderen naar wat de ander mee brengt of zal tonen. Rutger had iets heel bijzonders gedaan. De foto's volgen nog. Hij had zelf paaseitjes gemaakt voor alle kinderen van de klas. Meester Geert mocht er ook één. Je mag best trots zijn op jouw werk, Rutger! Knap gedaan.


Alexander was naar Paira Daiza geweest tijdens de paasvakantie. Vol bewondering keek Jona naar de mooie foto's van de dieren. Bedankt voor de boeiende uitleg Alexander.

Voetbal? .... Wie zou in deze T-shirt verscholen zitten.

Zano ... hij scoorde zijn 100ste doelpunt en kreeg hiervoor een leuke outfit. Goed gedaan, Zano! Proficiat!

Amélie en Luna showden hun mooie uurwerk. Zij zeggen mij wel wanneer het speeltijd is, want juf zou dit wel eens durven vergeten en gewoon doorwerken :).
Elisa toonde haar sleutelhanger en het kuikentje die ze kreeg voor Pasen.

Onze natuurvrienden. Marie en Emma toonden hun nieuwe boek die ze gekregen hadden. Hele leuke prenten staan er in het boek. De kinderen konden er niet genoeg van krijgen. Dank je wel voor de leuke interessante weetjes.

Amber is supertrots ... ze kreeg een diploma. Tijdens de vakantie was ze op taalkamp geweest. Ze leerde er Franse woorden en kon er al heel wat van. Goed gedaan Amber.



Marit leerde ons met een servet een hart maken. 




Rutger trakteerde de hele klas met zelfgemaakte paaseieren. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten